Slim by Design - Moeiteloos Gezonder

Slim by Design – Moeiteloos gezonder is een vernieuwende en andere zienswijze als het gaat om het veranderen naar een gezondere leefstijl. Dr. Brian Wansink is hoogleraar in gedragspsychologie en voedingswetenschappen. Hij heeft tientallen onderzoeken gedaan én heeft vele innovatieve oplossingen gevonden die effectief bewezen zijn waarmee iedereen betere keuzes kan leren maken.

Door stap voor stap kleine aanpassingen te maken in de leefstijl kan er groots resultaat worden bereikt! 


Gezonder eten op wilskracht gaat niet! 
Vanuit de omgeving worden mensen op verschillende manieren beïnvloed om meer en ongezond te eten. Per dag maken mensen ongeveer 200 voedingsgerelateerde keuzes! Meer dan de helft daarvan worden onbewust gemaakt. Gezonder eten door bewuster te eten lukt dus niet omdat de meeste keuzes onbewust worden gemaakt. Op wilskracht “gewoon” minder en anders eten? Helaas een illusie, slechts een korte periode kan er worden vertrouwd op wilskracht, denk aan alle goede gewoontes die er elk nieuwjaar weer worden gemaakt. Hoe lang zijn deze vol te houden? 

StemmingHoe dan wel? 
Door eenmalige veranderingen in de omgeving en het aanleren van compromissen en afspraken is het mogelijk om onbewust gezondere keuzes te maken! Zonder de wilskracht aan te spreken is het mogelijk om Moeiteloos gezonder te worden!

Volledig online in 30 dagen! 
Tijdens het 30 dagen online programma leren medewerkers in de supermarkt, thuis, op de werkplek en in het (bedrijfs)restaurant onbewust andere keuzes te maken zodat zij minder eten, gezonder kiezen en meer genieten! 

Voor wie is het programma?
Dit programma is geschikt voor álle medewerkers die gezond willen blijven of ongezondere eetgewoontes op een haalbare manier willen afleren. Het doel is om door kleine veranderingen onbewust gezondere keuzes te maken. Op de korte termijn kunnen medewerkers zich energieker voelen en wellicht minder opgeblazen. Omdat zo’n kleine verandering vertrouwen geeft om nog meer aanpassingen door te voeren kan de medewerker op de lange termijn indien gewenst ook afvallen. Dit programma biedt praktische oplossingen voor gezond eten op de lange termijn zonder dieet of frustrerende beperkingen.

Materialen zijn aangepast met toestemming van Spectrawell Strategies.

Brochure aanvragen programma "Slim by Design - Moeiteloos Gezonder"