Nieuw! Ga naar de vitaliteitskalender voor dit najaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Persoonlijk Coachingsgesprek

Wil jij structureel gesprekken met een professionele coach aanbieden aan je medewerkers? Je kunt kiezen uit zeven verschillende disciplines. De gesprekken zijn één op één en kunnen zowel op locatie als via video plaatsvinden.

Leefstijlcoach

De leefstijlcoach inspireert, motiveert en biedt ondersteuning om de leefstijl te verbeteren of te optimaliseren op het gebied van voeding, bewegen, slaap en mentaal welbevinden.

Mentalcoach

De mentalcoach helpt om veerkracht te bevorderen, werk-privé in balans te brengen, beter om te gaan met werkdruk, stressreductie en spanning.

Diëtist

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding en gedragsverandering: helpt bij afvallen, energieniveau verbeteren, cholesterol of bloeddruk verlagen, diabetes, voedselallergieën en meer.

Bedrijfmaatschappelijkwerker

De BMW-er helpt de werk-privé balans te herstellen, een burn-out voorkomen of herstel en re-integratie bevorderen. Daarnaast biedt zij ondersteuning bij life events of ongewenst gedrag.

Stoppen met roken coach

De stoppen met roken coach inspireert toe te werken naar een stopmoment, helpt valkuilen te herkennen om terugval te voorkomen en voorgoed te stoppen.

Overgangsconsulent

De overgangsconsulent helpt om diverse overgangsklachten in kaart te brengen. Zij geeft mogelijke leefstijladviezen en/of behandelopties zoals bijvoorbeeld hormoontherapie.

Budgetcoach

De budgetcoach helpt medewerkers om beter inzicht in hun financiële situatie te krijgen. Zij helpt om orde te scheppen, een realistisch budget op te stellen en geeft advies.

Waarom kiezen voor MyDailyLifestyle?

MyDailyLifestyle werkt uitsluitend met ervaren professionals die hun strepen verdiend hebben op het gebied van leefstijl, voeding, beweging, ontspanning en gedragsverandering. Daarnaast heeft ons hele team ervaring in het bedrijfsleven en weten daarom precies waar jouw medewerkers tegen aan kunnen lopen.
Ons team van professionals bestaat uit leefstijlcoaches, diëtisten, BMW’ers, mentalcoaches, stoppen met roken coaches en overgangsconsulenten. Al onze professionals staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van hun vak. Dit geeft je de zekerheid dat onze coaches continu ervaring opbouwen en scholingen volgen over de nieuwste ontwikkelingen en wetenschap.

Ontvang de brochure

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw organisatie in

Vul a.u.b. uw emailadres in

Invalid Input

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil