Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

MyDailyLifestyle is ISO 9001:2015 gecertificieerd. Wij hebben deze internationaal erkende certificering behaald na een uitgebreide audit door Brand Compliance, een onafhankelijke, geautoriseerde ISO-certificeringsinstantie. Wij hebben de certificering bij de eerste audit behaald, wat de discipline en professionaliteit van onze organisatie en ons team laat zien.

Wat betekent dit voor onze klanten? ISO-certificering betekent dat we een kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) hebben waar onze bedrijfsprocessen structureel worden geïmplementeerd voor de lange termijn. Het betekent dat we risico's hebben geanalyseerd en over de processen en controles beschikken om een ​​hoge klanttevredenheid, bedrijfscontinuïteit te garanderen en de uitdagingen die voor ons liggen aan te gaan. We meten continu onze effectiviteit bij onze klanten en brengen stap voor stap verbeteringen aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze diensten hun hoge kwaliteit, consistentie behouden en voortdurend worden verbeterd.

Bekijk ons ISO 9001:2015 certificaat.

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil