Geldproblemen zijn een energievreter

Geldproblemen sluipen er in. Daarom kan het ondersteunen van medewerkers met hun budgetbeheer veel betekenen voor hun rust, focus en zelfredzaamheid.

Maar wist je dat geldproblemen veel samenhangen met stress & onrust? Daarom biedt MyDailyLifestyle nu ook budgetcoaching aan om de vitaliteit van jullie medewerkers te garanderen.

koopkracht.png

Meer medewerkers maken zich zorgen door koopkrachtdaling

Ongeveer 1 op de 5 gezinnen en 3 op de 5 bedrijven hebben werknemers die kampen met geldproblemen (Bron: Nibud), zelfs onder hoger opgeleiden. Dit komt vaak door te laat betaalde rekeningen, hogere vaste lasten of belastingschulden.

Uit onderzoek komt naar voren dat een bedrijf gemiddeld €13.000 kwijt per werknemer is aan werknemers met geldproblemen. Dit komt door hogere verzuim en minder inzetbaarheid, naast hogere administratieve lasten voor de werkgever.

 

Wat kun je als werkgever doen?

Het personeel van uw onderneming is de belangrijkste bron van productiviteit. Een goed functionerende medewerker is essentieel voor het slagen van uw bedrijf!

Het is daarom in het belang van het bedrijf én de werknemer dat er vroegtijdig en effectief op signalen van geldproblematiek wordt gereageerd. Een gecertificeerde, persoonlijke budgetcoach van MyDailyLifestyle kan het doorslaggevend effect bieden.

Snel gematched met een budgetcoach

Bij geldproblemen is spoedige hulp gewenst om erger te voorkomen. Daarom bieden wij snelle, adequate hulp wanneer de medewerker het uitkomt.

Gewoonteverandering met coaching en een online omgeving

De medewerker krijgt nieuwe inzichten en oefeningen die hij/zij naast de coaching kan toepassen. Flexibel en doeltreffend, met extra mogelijkheden om holistisch ook andere oorzaken van stress aan te pakken.

Het juiste traject voor de juiste werknemer

We bieden korte trajecten aan voor medewerkers die nog niet ernstige geldproblemen hebben, en intensievere trajecten voor medewerkers die meer hulpbehoevend zijn.
budget-coaching.jpg

Altijd professionele, ervaren ondersteuning

Onze gecertficieerde budgetcoaches helpen medewerkers om beter inzicht in hun financiële situatie te krijgen. Vaak maken medewerkers zich zorgen om hun financiën of ze zijn het overzicht helemaal kwijt. De budgetcoach kan de medewerker helpen om orde te scheppen in moeilijke financiële tijden.

Onze coaches hebben jaren ervaring om op een milde manier, confronterende problemen aan te pakken. Wij doen dit voor alle opleidingsniveau's en maken onderscheid tussen management & productie personeel.

De gesprekken vinden één-op-één plaats via videobellen of telefoon. Medewerkers kunnen zich direct aanmelden via een discrete, speciale portal pagina. Wij starten altijd eerst met een intake.

Vertrouwd vitaliteitspartner van

Rabobank
BAM
Quote
Ikea
Zilveren Kruis
CZ
Quote
Menzis
Afvalzorg
Boerman Groep
Quote
Tata Steel
Sectorinstituut transport en logistiek
CGI
Quote
NS
Abbott
Lidl
Quote
VGZ
Kuehne+Nagel
Gunvor


Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

angel2.jpg

 

Angela Champness - Register adviseur duurzame inzetbaarheid

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Functie
Vul a.u.b. uw functie in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Aantal medewerkers in uw organisatie
Invalid Input

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?
Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil