Nieuw! Ga naar de vitaliteitskalender voor dit najaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Coaches

MyDailyLifestyle werkt uitsluitend met ervaren professionals die hun strepen verdiend hebben op het gebied van leefstijl, voeding, beweging, ontspanning en gedragsverandering. Daarnaast heeft ons hele team ervaring in het bedrijfsleven en daarom weten zij zeer goed waar uw medewerkers tegen aan kunnen lopen. Onze coaches gaan nét een stap verder om uw medewerkers op weg te helpen naar een gezondere leefstijl.

Ons team van professionals bestaat uit leefstijlcoaches, diëtisten, sportcoaches, mindfulness trainers, mentalcoaches, stoppen met roken coaches en overgangsconsulenten. Al onze professionals staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van hun vak. Dit geef u als opdrachtgever de zekerheid dat onze coaches continu ervaring opbouwen en scholingen volgen over de nieuwste ontwikkelingen en wetenschap.

Foto van Angela Champness

Angela Champness

Register Consultant DI en Algemeen directeur

Onze coaches hebben de juiste kwalificaties én veel praktijk ervaring om jou verder te brengen en je doelen te halen.
Foto van Angeline Delicaat

Angeline Delicaat

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Het is mijn doel je te inspireren om innerlijke balans te vinden en te behouden.
Foto van Anita de Nie

Anita de Nie

Budgetcoach

Je kunt om allerlei redenen de controle over je financiën kwijtraken. Ik ondersteun je hier graag bij en samen zorgen we ervoor dat je weer keuzes kunt maken die echt goed voor je zijn.
Foto van Anja van Woerdekom

Anja van Woerdekom

Overgangsconsulent

De overgang is niet je ondergang; doe er actief iets aan! Ik ga je helpen om ook tijdens deze fase het beste uit jezelf te halen.
Foto van Anna van den Berg

Anna van den Berg

Diëtist

Ik help je graag om je voedingspatroon gezonder te maken. Afhankelijk van wie jij bent, zal ik je motiveren, inspireren of respectvol confronteren zodat jij je doel kunt bereiken.
Foto van Bas Schipper

Bas Schipper

Mentalcoach en Bedrijfsmaatschappelijk werker

Ik help je graag bij het realiseren van een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien.
Foto van Berry van Kats

Berry van Kats

Diëtist

Samen op zoek naar mogelijkheden die voor jou werken om je fitter en energieker te voelen
Foto van Bianca Russcher

Bianca Russcher

Leefstijlcoach

Praktisch en oplossingsgericht, dat zijn de steekwoorden die op mijn coaching van toepassing zijn.
Foto van Carolien Aarnink

Carolien Aarnink

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Samen onderzoeken we hoe je aandachtiger kunt leven zodat je meer geniet van kleine dingen en anders om leert gaan met tegenslagen en pijn.
Foto van Caroline van Lokven

Caroline van Lokven

Overgangsconsulent

Sta je ineens midden in je leven? Dan is het is mijn taak om op een deskundige manier jouw overgangsklachten te verminderen.
Foto van Dilara Coskun

Dilara Coskun

Mentalcoach en Bedrijfsmaatschappelijk werker

Ik help je met het creëren van een gezonde werk/privé balans. Dit is essentieel voor het verkrijgen van meer levensenergie en vooral meer (werk)geluk!
Foto van Doreen de Bruin

Doreen de Bruin

Diëtist

Je kennis vergroten, een luisterend oor en een spiegel voorhouden is kenmerkend voor mijn rol als jouw coach.
Foto van Fleur Schouten

Fleur Schouten

Leefstijlcoach

Wanneer je je bewust bent van je drijfveren, je gedragspatronen en wat erachter zit, wordt ook duidelijk hoe jij vorm kan geven aan een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past.
Foto van Francien Post

Francien Post

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Ik begeleid je graag bij het ontwikkelen van je zelfbewustzijn, zelfregulering en veerkracht. Nuchter, empathisch en ook met de nodige humor.
Foto van Inge Bosma

Inge Bosma

Leefstijlcoach

Ik begeleid je op jouw pad naar een betere gezondheid. Jij bepaalt waar je naartoe wilt, ik sta naast je en begeleid je om (kleine) stappen te zetten naar een duurzaam, gezond leven.
Foto van Joke Groot-Obbink

Joke Groot-Obbink

Leefstijlcoach en Stoppen met roken coach

Als coach zet ik je letterlijk en figuurlijk in beweging. Ik weet te “levelen” en uit te dagen zodat jij met vertrouwen van denken naar doen komt.
Foto van Karin de Boer

Karin de Boer

Leefstijlcoach

Op een enthousiaste, directe manier begeleid ik jou naar een gezondere leefstijl met aandacht voor jouw wensen, altijd met een gezonde dosis humor. Het moet ook een leuk traject zijn!
Foto van Kim Slingerland

Kim Slingerland

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Door goed naar je te luisteren, te begrijpen waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt, zoeken we samen naar wat je nodig hebt en hoe je dit toe kan passen om zo je doel te bereiken.
Foto van Linda ter Horst

Linda ter Horst

Diëtist

Ik richt mij tijdens de coaching op samenwerken, samen ontdekken wat bij jou past. Dit doe ik vanuit een positieve benadering en stapsgewijze aanpak om te komen tot een gezondere leefstijl.
Foto van Marja Hoogendoorn

Marja Hoogendoorn

Leefstijlcoach

Je krijgt praktische handvatten en kennis om jouw doel te bereiken. Ik coach je op een rustige en confronterende wijze met humor.
Foto van Marjo Theunissen

Marjo Theunissen

Leefstijlcoach

Samen op zoek gaan naar kleine aanpassingen, passend bij jouw mogelijkheden, welke bijdragen aan een gezonder en vitaler leven.
Foto van Marjolein van Kleef

Marjolein van Kleef

Diëtist en leefstijlcoach

Als coach geloof ik niet in 'discipline tonen', maar in de juiste randvoorwaarden creëren die jij nodig hebt om een gezonde leefstijl zo makkelijk mogelijk te maken.
Foto van Melenie Payant

Melenie Payant

Budgetcoach

Mijn begeleiding richt zich op het verminderen en/of tegengaan van geldzorgen. Ik geef handvatten, tips en adviezen zodat jij financieel fit blijft.
Foto van Merel Bentsink

Merel Bentsink

Diëtist

Het is mijn doel je te laten genieten van het proces naar een gezondere versie van jezelf.
Foto van Mila Dekker

Mila Dekker

Leefstijlcoach

Ben je er klaar voor om het roer terug in eigen hand te nemen en alles uit het leven te halen? Ik help je graag ontdekken hoe je de beste versie van jezelf kan worden!
Foto van Natalia Ruiz Oud

Natalia Ruiz Oud

Diëtist en leefstijlcoach

Lief zijn voor jezelf is enorm belangrijk! Ik coach je naar een realistisch zelfbeeld, een positieve mindset en ondersteun je met praktische adviezen.
Foto van Neeke Smit

Neeke Smit

Diëtist

Meer energie en lekkerder in je vel. Een gezonde leefstijl kan juist leuk zijn! Samen gaan we aan de slag voor een duurzaam resultaat.
Foto van Nicole Schreuder

Nicole Schreuder

Leefstijlcoach

Eigen regie (her)pakken, bewuste en positieve keuzes maken die bij jou passen, daarin coach ik je graag.
Foto van Nina	Kuczek

Nina Kuczek

Diëtist

Als coach sta ik voor een lange termijn visie op vlak van gezondheid en zal ik altijd proberen te begeleiden naar een stukje zelfredzaamheid.
Foto van Ozichi van der Hoek

Ozichi van der Hoek

Budgetcoach

Ik ben gefocust met oog voor detail en de persoon die ik coach. Zo kan ik jou begeleiden naar een stabiel en schuldenvrij beheer van je eigen budget.
Foto van Pleunie Arts

Pleunie Arts

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Middels een down to earth en doortastende benadering begeleid ik je dichter bij jezelf te komen en vanuit daar het optimale uit het leven te halen.
Foto van Reinou van der Tol

Reinou van der Tol

Leefstijlcoach

Als coach help ik je om te ontdekken waar kansen zitten en welke stappen je kunt zetten om jouw huidige leefstijl te verbeteren.
Foto van Resia Bunnik

Resia Bunnik

Mentalcoach en Mindfulness trainer

Ik help je meer veerkracht, motivatie en emotionele intelligentie te ontwikkelen met praktische handvatten en persoonlijke ondersteuning.
Foto van Roos Tji

Roos Tji

Leefstijlcoach

Stap voor stap werken we aan gezondere gewoontes op het gebied van vitaliteit en leefstijl zodat jij je energieker gaat voelen.
Foto van Trees van Wijlen

Trees van Wijlen

Overgangsconsulent

Ik help je door de overgang met kennis en vele praktische tips door evidence-based en best-practice te combineren.

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil