Nieuw!  Meer rust en overzicht voor medewerkers met geldproblemen? Ontdek nu onze budgetcoaching.Meer informatie

Contact

Tel: 

0346 28 62 40

E-mail: 

Algemene informatie: info@MyDailyLifestyle.com
Aanmelden: admin@mydailylifestyle.com
Vragen of klachten: klantenservice@MyDailyLifestyle.com
Technische support: support@MyDailyLifestyle.com

Adres:

MyDailyLifestyle
Bisonspoor 3002 B706/B707
3605 LT Maarssen

 
 LinkedIn

 

Bezoek MyDailyLifestyle met de trein

Je stapt uit op station Maarssen en loopt via de bus kant (grote trap en lift) naar beneden. Daar steek je via het zebrapad de weg over en loop je onder het gebouw door. Vervolgens loop je buitenom rechtdoor. Bij de ingang van het parkeergarage op de linkerkant neem je de trap op naar de derde etage (Business Center). Daar zie je de entree met een loopbrug naar de Business Center. 

Bezoek MyDailyLifestyle met de auto

Op de Safariweg is er een grote parkeergarage waar je voor 4 uur gratis kan parkeren. Je rijdt langs de Safariweg vanaf de snelweg (voordat je bij Bisonspoor bent) en je ziet de parkeergarage op je linkerkant. Als je binnen de parkeergarage bent, volg je de borden Business Centrum op de 3de etage. Vanaf de parkeergarage zie je de entree met een loopbrug naar de kantoren. MyDailyLifestyle is gevestigd in de kantoortoren boven het winkelcentrum Bisonspoor. Meld je aan bij de receptie en wij komen je ophalen. 

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil