Contact

Tel: 

0346 28 62 40

E-mail: 

Algemene informatie: info@MyDailyLifestyle.com
Aanmelden: admin@mydailylifestyle.com
Vragen of klachten: klantenservice@MyDailyLifestyle.com
Technische support: support@MyDailyLifestyle.com

 

Adres:

MyDailyLifestyle
Bisonspoor 3002 B706/B707
3605 LT Maarssen

MyDailyLifestyle is gevestigd in de kantoortoren boven het winkelcentrum Bisonspoor. U kunt in de parkeergarage 4 uur gratis parkeren. Volg de borden voor de Business Centrum op de 3de etage. Vanaf de parkeergarage ziet u de entree met een loopbrug naar de kantoren. 

 LinkedIn

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle

Met de auto vanaf de A2, A12, A27 en A28

Na de afslag Maarssen neemt u de Ruimteweg en daarna de Safariweg. Vanaf de Safariweg, op u linkerkant ziet u een parkeergarage. Hier kunt u gratis 4 uur parkeren.  MyDailyLifestyle is gevestigd in de kantoortoren boven het winkelcentrum Bisonspoor. Volg de borden voor de Business Centrum op de 3de etage. Vanaf de parkeergarage ziet u de entree met een loopbrug naar de kantoren. 

Met de trein

U stapt uit op station Maarssen en loopt via de bus kant (grote trap en lift) naar beneden. Daar steekt u via het zebrapad de weg over en loopt u onder het gebouw door. Vervolgens loopt u buitenom rechtdoor. Bij de ingang van het parkeergarage op uw linkerkant neemt u de trap op naar de derde etage (Business Center). Daar ziet u de entree met een loopbrug naar de Business Center. 

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil