Contact

Tel: 

0346 28 62 40

E-mail: 

Algemene informatie: info@MyDailyLifestyle.com
Aanmelden: admin@mydailylifestyle.com
Vragen of klachten: klantenservice@MyDailyLifestyle.com
Technische support: support@MyDailyLifestyle.com

 

Adres:

MyDailyLifestyle
Bisonspoor 332
3605 JT Maarssen

Let op: Het Bisonspoor is een ringvormige weg die om het winkelcentrum Bisonspoor loopt, MyDailyLifestyle zit niet in het winkelcentrum maar er tegenover.

 LinkedIn

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Met de auto vanaf de A2, A12, A27 en A28

Na de afslag Maarssen neemt u de Ruimteweg. Vanuit hier rijdt u via de Safariweg het Bisonspoor op. Aan uw rechtkant ziet u het politiebureau en aan uw linkerkant ons kantoor. Wij zitten boven het kinderdagverblijf op de eerste verdieping, tegenover de Dirk van de Broek. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage aan uw rechterkant. Hiervoor rijdt u rechtdoor voorbij de Albert Heijn, in de bocht kunt u rechts de parkeergarage oprijden. Tevens is er verder genoeg parkeerruimte voor uw auto rondom het winkelcentrum. Parkeren is gratis.

Met de trein

U stapt uit op station Maarssen en loopt via de bus kant (grote trap en lift) naar beneden. Daar steekt u via het zebrapad de weg over en loopt u onder het gebouw door. Daar steekt u weer de weg over. Vervolgens loopt u buitenom rechtdoor, langs de ingang van het winkelcentrum en langs de buitenkant van de Dirk van de Broek tot aan de bocht. Aan uw linkerkant ziet u het politiebureau en voor u het kinderdagverblijf. Wij zitten op de eerste verdieping, tegenover de Dirk van de Broek.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Ons team

team

Contact

MyDailyLifestyle
Bisonspoor 332
3605 JT Maarssen
Tel: 0346 28 62 40
info@mydailylifestyle.com

Kleine aanpassingen, groot verschil