Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de 'healthy selfie'!Bekijk het filmpje!

ww_banner_logo.jpg

Een gezondere leefstijl van mensen zorgt voor een werkomgeving waarin iedereen zich fijner voelt en beter presteert.

Dat levert werkwaarde op: lager ziekteverzuim, gezondere medewerkers, meer werkplezier,
duurzame inzetbaarheid en minder kosten op de korte én lange termijn.

 

De waarde van een organisatie wordt bepaald door de waarde van zijn medewerkers. Hoe beter medewerkers in hun vel zitten, zowel letterlijk als figuurlijk, hoe groter de waarde is die zij hebben. De gezondheid van medewerkers is natuurlijk een persoonlijk zaak. Als werkgever kan je er echter voor kiezen een gezondere leefstijl mogelijk te maken. En dat is precies wat wij doen. Wij werken aan de individuele gezondheid van medewerkers. We werken aan stressreductie, strijden tegen overgewicht, trainen hoe je optimaal om kan gaan met ploegendiensten. Dat doen we op persoonlijke basis, met een methode die de nieuwste technologie combineert met persoonlijke coaching. En dat vergroot aantoonbaar en meetbaar de werkwaarde van de mens en de organisatie.

formule.png

Gezondere medewerkers

Wij zijn MyDailyLifestyle, professionals die zich inzetten voor het belangrijkste kapitaal van een onderneming: mensen. Zowel bij kleine als grote opdrachtgevers stimuleren wij medewerkers gezonder te leven. Al meer dan 10 jaar leveren wij het bewijs dat dit werkwaarde oplevert.

gezondere-medewerkers.jpg

Betere prestaties

Werkwaarde is dat elke investering in een gezondere leefstijl van medewerkers binnen een jaar gezonder rendement oplevert. Werkwaarde is de optelsom van: gezondere medewerkers, betere prestaties en minder kosten. Het zorgt dat de bedrijfscultuur bij onze opdrachtgevers verandert naar ‘gezonder’. En daar zijn we trots op.

betere-prestaties.jpg

Meer werkplezier

De komende jaren gaan we door. Om nog meer bedrijven de regie te helpen nemen op een gezondere leefstijl voor medewerkers. Dat doen we met de allerbeste coaches en met state-of-the-art programma’s, workshops en trainingen. Dat is onze persoonlijke begeleiding die medewerkers helpt zelf regie te nemen op gezonder leven.

meer-werkplezier1.jpg

Minder kosten

We zetten in op 6 domeinen: voeding, bewegen, slapen, ontspannen, roken en alcoholgebruik. En elke kleine aanpassing op deze domeinen maakt meteen een groot verschil in meer werkwaarde. Dat bewijzen we u. Elk kwartaal weer, fact-based, op 1 A4’tje.

minder-kosten1.jpg

 

Doet u mee?

We willen samenwerken met bedrijven die bewust kiezen voor meer werkwaarde. Die de verantwoordelijkheid nemen voor een gezondere leefstijl voor medewerkers. Met deze opdrachtgevers samen hebben we een ideaal: dat gezond leven de norm is. Dat werkgevers en werknemers zelf kiezen om regie te nemen op gezonder leven. Dat bedrijven dit gedachtegoed vertalen naar visie, verantwoordelijkheid, processen en ondernemerschap. Zo zorgen we samen voor meer werkwaarde en een gezondere leefstijl, liefst voor iedere medewerker. Doet u mee?

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil