Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Stands en speeddates

Zijn jullie een (virtuele) gezondheidsevenement, wellnessweek of vitaliteitsplein aan het plannen voor jullie bedrijf? Wil je dat uw medewerkers zich beter bewust worden van een gezonde leefstijl en de inzetbaarheid van jouw medewerkers in kaart brengen? Wij helpen je hier graag bij.

Wij bieden speeddates, workshops, webinars, rondetafelgesprekken, health checks, en bewustwordingstools om een gezonde leefstijl binnen jouw organisatie op de kaart te zetten. We kunnen ook een compleet (virtueel) evenement voor jouw bedrijf organiseren.

Wij bespreken graag met jouw welke opties het beste passen bij jouw doelen, jouw organisatie en uw medewerkers.

Meten is weten stand

Stand Fysieke leefstijl ± 15 medewerkers per uur Leefstijl coach Halve of hele dag

Medewerkers vinden het leuk en verhelderend om getest of gemeten te worden, het inspireert ze in actie te komen! De metingen geven inzicht in de gezondheid en de risico’s van je medewerkers. Een win-win situatie dus. Laat onze leefstijl coach(es) je medewerkers meten.

Elke medewerker krijgt een persoonlijk rapport met uitleg. Met de leefstijl thermometer geeft de leefstijl coach voorlichting en uitleg om betere keuzes te maken. Met deze nuttige tips en advies kunnen jouw medewerkers makkelijk hun leefstijl aan te passen om gezonder te worden.

Wij meten: Lichaamsgewicht, Body Mass Index (BMI), vetpercentage, viscerale vetwaarde (buikvet), spiermassa, basaal metabolisme (ruststofwisseling) en de metabolische leeftijd – een aanrader!

Test je stress stand

Stand Mentale leefstijl ± 15 medewerkers per uur Mental coach Halve of hele dag

De Test je Stress stand biedt de mogelijkheid om stress en werkdruk op een laagdrempelige manier te meten en bespreekbaar te maken. Met behulp van eye-openers en gesprekskaartjes gaan je medewerkers op een praktische manier zelf aan de slag met stress.Op deze wijze leiden kleine aanpassing tot een groot verschil.

Door middel van een biodot kan elke medewerker zijn/haar stressniveau meten. Met een korte online test kunnen de medewerkers hun werkdruk en herstelbehoefte verder meten. Is de medewerker in staat om het werk te doen wat gevraagd wordt? Kan de medewerker voldoende herstellen na het werk? Dit zijn belangrijke vragen om klachten te voorkomen. Na het invullen van de test, kan de medewerker de uitslag met de mental coach bespreken.

Speeddaten met een coach

Speeddates Fysieke leefstijl 20 minuten per gesprek Leefstijl coach, Mental coach of Diëtist Een halve of hele dag (12-24 dates)

Fysiek en mentaal welzijn heeft een grote invloed op de gezondheid van je medewerkers op de korte- en lange termijn. Tijdens het speeddaten met een coach kunnen medewerkers vragen stellen over voeding, slaap, leefstijl en/of mentaal welbevinden. Vragen worden op een praktische manier beantwoord en er worden haalbare adviezen gegeven.

Afhankelijk van wat je je medewerkers wilt aanbieden, kun je voor het speeddaten kiezen uit een leefstijl coach, mental coach en/of diëtist. Je kunt ervoor kiezen om één coach aan te bieden of meerdere coaches, ieder met een eigen specialisatie.

Suikerchallenge

Stand Fysieke leefstijl Onbeperkt aantal medewerkers Diëtist 28 dagen

Bij de Suikerchallenge gaan uw medewerkers, samen met hun persoonlijke leefstijl coach, voor 28 dagen de challenge aan om géén vrije suikers te eten. Zo voelen ze zich snel energieker!

De challenge begint met een interactieve kick-off workshop voor alle medewerkers waarin zij worden meegenomen in de wereld van suikers. Het suikerklontjesspel verhoogt de bewustwording én daarna begint de uitdaging echt.

Medewerkers vullen een eetdagboek in en dit wordt uitgebreid besproken met de coach. De medewerkers krijgen een suikerpas, aftelkalender en suikervrije recepten. Kortom, alles wat nodig is om dat uiteindelijke doel te bereiken: 28 dagen geen suiker!

Ontvang de brochure en/of vraag ons contact op te nemen

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Contact
Invalid Input

Ik ontvang graag de volgende brochure(s)
Invalid Input

Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil