Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Gezonde leefstijl = meer energie en meer productiviteit

De juiste balans vinden tussen lekker en gezond eten, ontspannen en bewegen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, slapen en ontspannen, gevarieerd eten, matig tot geen alcohol en niet roken. De verleidingen liggen overal op de loer en soms ontbreekt het ons aan kennis, motivatie en ondersteuning om er actief mee aan de slag te gaan. 

Investeren in energie levert winst op!

Een ongezonde leefstijl is de oorzaak van 20% van de ziektelast in Nederland en leidt tot 77% productiviteitsverlies. Energieke en vitale medewerkers zijn minder vaak ziek, tevredener en productiever. Een gezonde en tevreden medewerker is daarmee heel waardevol en kostenbesparend.

141751731_s.jpg

Wat kun je als werkgever doen?

Wees proactief, geef medewerkers aandacht en ondersteuning en laat zien dat je het belangrijk vindt dat medewerkers werken aan hun gezondheid. Door gezonder te eten, meer te bewegen, goed te slapen en voldoende actief te ontspannen kunnen medewerkers al binnen enkele weken hun immuunsysteem versterken en hun energie level verhogen.

MyDailyLifestyle kan werkgevers helpen met verschillende interventies die bijdragen aan het verhogen van het energielevel van je medewerkers. Zoals leefstijl programma’s met individuele coaching, workshops, stands en speeddates met coaches. Interventies die de bewustwording onder de medewerkers vergroten om met leefstijl aan de slag te gaan en deze duurzaam te verbeteren.

 

Workshops: interactief en leerzaam

Vitaal aan het werk! Bewegen heeft een belangrijke invloed op ons energielevel.  Een interactieve workshop gericht op het verminderen van zitgedrag en meer bewegen zowel tijdens als na het werk. Ook wordt aandacht besteedt aan houding en oefeningen die op het werk gedaan kunnen worden.

Leef ik gezond? Een interactieve workshop over voeding én beweging bestaande uit een gedeelte theorie, interactie met de groep en enkele oefeningen voor meer energie tijdens het werk. 

Borden vol energie! Een hoog energielevel voor, tijdens en na je werk. Hoe kan ik dit met voeding beïnvloeden? In deze workshop wordt uitgelegd wat voeding met je doet, zowel op mentaal als op fysiek vlak en hoe het kan helpen je energielevel te verhogen.

 

Persoonlijke coaching: vitaliteit, energie en een gezondere leefstijl

Een vitale leefstijl: een 8 weken programma voor meer energie door gezonder eten, beter slapen en meer bewegen.

Vitaliteitscoaching: een 8 weken traject waarbij de persoonlijke hulpvraag op gebied van fysieke en mentale leefstijl centraal staat. Op basis van de hulpvraag wordt de juiste coach in gezet.

Een verbetering in gezondheid, conditie en energielevel

leefstijl1.png

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Door de juiste interventie in te zetten, helpen wij jouw medewerkers naar een gezonder gewicht. Om de werknemers te motiveren kunnen wij aan het begin van een interventie enkele inspirerende workshops aanbieden. Dat kan fysiek op locatie of als webinar.

Gezondere medewerkers maken een gezonder bedrijf! Wil je meer weten? Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via info@mydailylifestyle.com of bel 0346-286240.

 

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Functie
Vul a.u.b. uw functie in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input
Brochure(s)
Selecteer a.u.b. een of meer brochures

Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil