Gezonde leefstijl = meer energie en meer productiviteit
Een win-win voor je organisatie en jouw medewerkers

De juiste balans vinden tussen lekker en gezond eten, ontspannen en bewegen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, slapen en ontspannen, gevarieerd eten, matig tot geen alcohol en niet roken. De verleidingen liggen overal op de loer en soms ontbreekt het ons aan kennis, motivatie en ondersteuning om er actief mee aan de slag te gaan. Toch is een gezonde leefstijl, met de juiste focus en begeleiding, helemaal niet moeilijk om te hebben en vast te houden. En het levert veel op: Energie.

Investeren in energie levert winst op!

Onze gezondheid en daarmee ons energielevel, wordt onder meer beïnvloed door onze leefstijl. Ongezond gedrag, oftewel een ongezonde leefstijl, is verantwoordelijk voor 20% van de ziektelast in Nederland én leidt tot een behoorlijk productiviteitsverlies. Onderzoek heeft uitgewezen dat het totale verlies aan productiviteit van werknemers in relatie tot gezondheid goed is voor 77% van het totale verlies. Energieke en vitale medewerkers zijn minder vaak ziek, meer tevreden en zijn ook productiever. Voor jou als werkgever zijn medewerkers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend!

141751731_s.jpg

Wat kun je als werkgever doen?

Wees proactief, geef medewerkers aandacht en ondersteuning en laat zien dat je het belangrijk vindt dat medewerkers werken aan hun gezondheid. Door gezonder te eten, meer te bewegen, goed te slapen en voldoende te ontspannen kunnen medewerkers al binnen enkele weken hun immuunsysteem versterken en hun energie level verhogen.

MyDailyLifestyle kan werkgevers helpen met verschillende interventies die bijdragen aan het verhogen van het energielevel van je medewerkers. Zoals leefstijl programma’s met individuele coaching, workshops, stands en speeddates met coaches. Interventies die de bewustwording onder de medewerkers vergroten om met leefstijl aan de slag te gaan en deze duurzaam te verbeteren.

 

Workshops: interactief en leerzaam

Vitaal aan het werk!: Bewegen heeft een belangrijke invloed op ons energielevel. Deze interactieve workshop is gericht op meer bewegen tijdens het werk maar ook na het werk én het verminderen van ons zitgedrag. Ook wordt aandacht besteedt aan houding en oefeningen die op het werk gedaan kunnen worden.

Leef ik gezond?: Een interactieve workshop over voeding én beweging bestaande uit een stukje theorie, interactie met de groep en enkele oefeningen voor meer energie tijdens het werk. 

Uw energielevel (voeding): Een hoog energielevel voor, tijdens én na je werk. Hoe kan ik dit met voeding beïnvloeden? In deze workshop wordt uitgelegd wat voeding met je doet, zowel op mentaal als op fysiek vlak en hoe het je kan helpen je energielevel te verhogen.

 

Persoonlijke coaching: vitaliteit, energie en een gezondere leefstijl

Een vitale leefstijl: een 8 weken programma voor meer energie door gezonder eten, beter slapen en meer bewegen.

Vitaliteitscoaching: een 8 weken traject waarbij de persoonlijke hulpvraag op gebied van fysieke en mentale leefstijl centraal staat. Op basis van de hulpvraag wordt de juiste coach in gezet.

Resultaten MyDailyLifestyle interventies gericht op energie

Onze persoonlijke coaching programma’s leveren een verbetering in gezondheid, conditie, energielevel, fitheid op het werk en kwaliteit van leven. Met deze interventies van leefstijlverandering verbetert de productiviteit én inzetbaarheid van je medewerkers.

 

leefstijl1.png

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Door de juiste interventie in te zetten, helpen wij jouw medewerkers naar een gezonder gewicht. Om de werknemers te motiveren kunnen wij aan het begin van een interventie enkele inspirerende workshops aanbieden. Dat kan fysiek op locatie of als webinar.

Gezondere medewerkers maken een gezonder bedrijf! Wil je meer weten? Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via info@mydailylifestyle.com of bel 0346-286240.

 

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Functie
Vul a.u.b. uw functie in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input
Brochure(s)
Selecteer a.u.b. een of meer brochures

Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Ons team

team

Contact

MyDailyLifestyle
Bisonspoor 332
3605 JT Maarssen
Tel: 0346 28 62 40
info@mydailylifestyle.com

Kleine aanpassingen, groot verschil