De leefstijlexperts

MyDailyLifestyle is de expert in leefstijladvies en -voorlichting voor bedrijven en organisaties. Onze missie is het gezonder en vitaler maken van uw werknemers. Onze coaches en trainers verzekeren dat uw werknemers een gezonder gewicht bereiken en fysiek en mentaal fitter worden.

Organisaties zoals de Nederlandse Politie, Securitas, GDF-Suez, AkzoNobel en Sabic-IP gebruiken onze diensten voor fitte en gezonde werknemers. Onze professionals zijn werkzaam door heel het land.

Wilt u de ervaringen van chemisch bedrijf Sabic Innovative Plastics horen? Luister naar het BNR radio interview met Sabic-IP en MyDailyLifestyle over vitaliteit en fit blijven als tijd schaars is.

Specialist in onregelmatige werktijden en ploegendienst

Wij leveren diensten voor al uw medewerkers, maar hebben ook speciale programma's voor werknemers met onregelmatige werktijden (wisseldienst of ploegendienst). Onderzoek toont aan dat deze werknemers het lichameGrafieklijk zwaarder hebben. Een gezonde leefstijl is daarom heel belangrijk voor betere prestaties op het werk.

Persoonlijk, professioneel, online en met meetbare resultaten

Wij verbinden inhoudelijke kennis met persoonlijke coaching door een team van gediplomeerde diëtisten, sportcoaches en mindfulness trainers. Wij gebruik ons unieke eCoaching systeem om uw werknemers gemotiveerd te houden en aan u te kunnen terug rapporten. Onze multimediale aanpak garandeert persoonlijke aandacht met zichtbare resultaten.