BUDGETCOACHING: OMGAAN MET PROBLEMATISCHE SCHULDEN

In deze tijden komen mensen soms niet rond en bouwen daardoor schulden op. Dit programma, met intensieve begeleiding van je budgetcoach, help jou om meer grip op je financiële situatie te krijgen. In vertrouwen, krijg je ondersteuning bij budgettering, maak je een plan om je schulden af te lossen en als nodig, bereid je je goed voor schuldhulpverlening.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Het programma is erop gericht om problemen op te lossen en om zo terugval te voorkomen. Met meerdere coaching gesprekken leer je verstandige financiële keuzes te maken en welke rol eventuele gezinsleden hebben om samen te werken aan een stabiele financiële situatie. De gesprekken zijn erop gericht om meer inzicht en vaardigheden te ontwikkelen. Tevens ondersteund je coach je bij de mentale aspecten van geldproblemen.

Je gaat meer rust en structuur krijgen zodat je beter in balans komt en meer ruimte krijgt. Daarmee ga je een gezondere toekomst tegemoet met meer rust door andere keuzes te maken. 

asdf.png
ozichivanderhoek-esionye_vdh2623_72dpi_20x30.jpg

JOUW PERSOONLIJKE COACH

''Met kennis en praktische tips help ik je door financiele problemen heen. Empathisch probeer ik je een spiegel voor te houden. ''

– Ozichi, budgetcoach

HET PROGRAMMA

Duur

16 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

Andere persoonlijke coaching programma's

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil