Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Afvallen en gezondheid verbeteren

Heb je veel overgewicht, een grote tailleomvang en een verhoogde bloedsuikerspiegel, cholesterol en/of bloeddruk? Belemmert je dat in je dagelijks leven? Maak je je zorgen om je gezondheid? Maar lukt het je niet de extra kilo’s kwijt te raken? Grijp dan nu deze kans! Heb je (een risico op) diabetes, dan kan er overlegd worden of een koolhydraatarm programma beter bij je past. Werk je in ploegendiensten? Voor jou is er ook een speciaal programma!
Je persoonlijke coach ondersteunt je in het behalen van je doelen! 

Wat levert het mij op?

Tijdens het programma ga je gezondere keuzes maken. Je leert oude gewoontes los te laten en nieuwe te omarmen zodat je leefstijl permanent verandert. Door een gezondere leefstijl loop je minder gezondheidsrisico's en daarnaast voel je je energieker. Je valt af, gaat je fitter voelen, kunt eventueel medicatie verlagen en een geweldige toekomst tegemoet gaan!

Samen met jouw coach(es) ga je op zoek naar een nieuwe leefstijl om gezonder en fitter de toekomst in te gaan!

verminderen-gezondheidsrisicos-500x500.jpg

“Ik let beter op wat ik eet en vind het ook steeds leuker om er mee bezig te zijn. Het gezin doet ook mee, dat maakt het ook makkelijker om hiermee door te gaan. ”

Ronald
Marjolein_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Soms is het geen simpele kwestie van ongezond eten, maar een ongezonde relatie tot eten, ontstaan door jarenlang diëten en jojo-en. Daarom probeer ik je te coachen naar stabiliteit in je eetpatroon, in plaats van de focus te leggen op gewichtsverlies. Zo werk je naar een gezonder en fitter lichaam!"

– Marjolein, voedingscoach

Het programma

Duur

24 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere gezonde recepten, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Deze methode is mij heel goed bevallen. Gewoon eten én bewust worden van wat je eet! Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb!”

Karel

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil