Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Gezonder eten

Gezond eten, we willen het allemaal! Het lijkt zo simpel, maar je bent er waarschijnlijk al achter dat dit niet het geval is. Want vragen als “heb ik een gezond voedingspatroon?”, “hoe krijg ik meer energie over mijn hele dag?”, “hoe kan ik gezond afvallen?” of “hoe eet ik gezond tijdens mijn ploegendiensten?” kennen vele antwoorden volgens het internet. Om hét antwoord op jouw vraag te vinden en actief je voedingspatroon te verbeteren is een persoonlijke coach de oplossing!
Gebruik gezonde voeding om meer uit jezelf te halen.

Wat levert het mij op?

Gezonde voeding is zeer belangrijk voor een gezonde leefstijl. Het helpt bij het verbeteren van je sportprestatie, je concentratievermogen, je productiviteit, een betere nachtrust, meer energie én het verlagen van het risico op ziektes als diabetes type 2 of hart- en vaatziekten.

Kortom je voelt je energieker, wilt meer ondernemen, zit lekkerder in je vel en je voelt je gelukkiger!

gezond-eten-500x500.jpg

“Een nieuwe kijk op gezonde leefstijl. Ik heb nu een betere verdeling van mijn maaltijden op de dag. Ik voel me fitter en weeg een paar kilo minder.”

Joël
doreen-500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Je kennis vergroten, een luisterend oor en een spiegel voorhouden is kenmerkend voor mijn rol als jouw coach. Laat voedingshypes los en focus op jouw behoeftes en doelen. Samen maken we een persoonlijk, praktisch en realistisch plan om jouw voedingspatroon te optimaliseren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst."

- Doreen, voedingscoach

Het programma

Duur

8 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere gezonde recepten, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Please let us know your name.
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input

“Het was de confrontatie van hoe regelmatig en wat je eet. Dit draagt echt bij aan meer energie en beter in je vel zitten.”

Ilja

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil