Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

WERK-PRIVE IN BALANS

Hoe vind je een goede balans tussen werk en privé? Moet je te veel ballen in de lucht houden, heb je een jong gezin, ben je mantelzorger of zijn er andere life events die veel van je verlangen? 
Een goede werk-privé balans is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Een verstoorde werk/privé balans heeft een negatieve invloed op je concentratie, geheugen en de manier waarop je in staat bent problemen op te lossen. Heb je een specifieke situatie op het werk of thuis en kun je hulp van een coach gebruiken?

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Word weerbaarder en krijg duurzame grip op je energiehuishouding met behulp van een mental coach, een luisterend oor waarbij je vertrouwelijk je situatie kunt delen. Samen met je coach ga je aan de slag om beter om te kunnen gaan met werkdruk en de balans te vinden tussen werk en privé. Je energiereserves worden weer aangevuld; je krijgt inzichten in stressklachten en de oorzaken hiervan. Met de coach worden praktische acties, die helpen om inzicht te krijgen en energie op te bouwen in kaart gebracht.

peterbewerktfinal.jpg

“Het gesprek was oplossingsgericht en kritisch, maar dat was juist ook heel goed. Ik heb er echt heel veel uit kunnen halen”

Peter
karinbewerkt.jpg

JOUW PERSOONLIJKE COACH

''Samen met jou ga ik kijken naar de oorzaken van de onbalans die jij ervaart. Je gaat oefenen met eenvoudige, direct toepasbare methoden, passend bij jouw behoefte, waardoor je al snel meer energie en rust ervaart en je weer controle krijgt over je eigen leven. Hoe fijn is dat!''

– Karin, leefstijlcoach

HET PROGRAMMA

Duur

6 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken en online

App

Toegang tot de app met onder andere, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Het programma heeft me inzicht gegeven en sommige dingen die naar de achtergrond waren verdwenen zijn weer aangestipt. Het heeft me zekerder gemaakt. ”

Douwe

Andere persoonlijke coaching programma's

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil