Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

EFFECTIEF OMGAAN MET STRESS

(Werk)stress is soms lastig bij jezelf te (h)erkennen. Vroegtijdig je stress signalen (h)erkennen is belangrijk om uitval te voorkomen. Stressklachten veroorzaakt door werk of privé omstandigheden hebben een negatieve invloed op je concentratie, je geheugen en de manier waarop je in staat bent problemen op te lossen. Op het moment dat je veel stress hebt, kun je minder goed gaan functioneren. Stress heeft vele oorzaken. Dat kan ervaren werkdruk zijn, verlies en/of het doormaken van life-events.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Samen met een bedrijfsmaatschappelijk werker kijk je eerst naar de oorzaak van je stress. Komt dat door werk of door privé omstandigheden en wat maakt dat de omstandigheden leidt tot stress voor jou? Samen met de coach kijk je naar het verschil in draagkracht en draaglast waardoor je niet lekker in je vel zit.

Met de coach bepaal je welke praktische acties nodig zijn om beter om te gaan met je situatie. Als het nodig is kan ook een drie-gesprek met je leidinggevende of een collega plaatsvinden.

 

omgaan_met_stress_dame.jpg

“De coach denkt in oplossingen en is positief. Ik voel me vrij om te zeggen wat ik denk en vind ”

Lotte
Pleunie_-_mental_coach.png

JOUW PERSOONLIJKE COACH

''Alles dat iemand doet heeft een bepaald nut. Wanneer je uit balans bent, ervaar je de negatieve effecten hiervan en is het soms lastig om daar zelf uit te komen. Samen kijken we wat je anders kunt doen. Dit doe ik door je aan het denken te zetten. Ik luister en geef tips, maar zal je ook een spiegel voorhouden en confronteren zodat jij verder kunt.''

– Pleunie, Mentalcoach en Mindfulness trainer

HET PROGRAMMA

Duur

10 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Ik heb weer echt aandacht voor mezelf en voor anderen. Het creëren van rustmomenten is essentieel voor stressreductie.”

Mitch

Andere persoonlijke coaching programma's

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil