Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Stressreductie door mindfulness

Ervaar je de laatste tijd steeds meer stress en vermoeidheid? Vind je het lastig om het overzicht te bewaren, prioriteiten te stellen en je te concentreren? Of wil je meer rust, balans en mentaal welbevinden ervaren? Het programma ‘Stress less met mindfulness’ met een persoonlijke coach kan je op een laagdrempelige en effectieve manier helpen. Je gaat bewuster en gezonder om met de alledaagse uitdagingen en stress en daardoor herstel je je innerlijke balans.

Wat levert het mij op?

Na het volgen van dit programma ben je in staat om vanuit zelfinzicht jezelf pro-actief en effectief te sturen naar een balans (werk/privé, energie, mentaal). Hierdoor zal je meer energie ervaren, je mentaal welbevinden en zelfvertrouwen toenemen en je algehele gezondheid verbeteren.

mentaal-welbevinden-500x500.jpg

“Ik ben dankbaar voor mindfulness. Ik zou het iedereen aanraden en met name dagelijks de ademruimte oefening te doen. Het heeft mij erg geholpen.”

Ruth
Angeline_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

“Ik wil je laten ervaren dat een ontspannen leven écht mogelijk is. Met eenvoudige, toegankelijke oefeningen, die je altijd en overal kan doen, ontwikkel je stap voor stap meer ruimte in je hoofd en in je lichaam. Het is mijn doel je te inspireren om innerlijke balans te vinden en te behouden.’’

– Angeline, mentalcoach

Het programma

Duur

8 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere ontspanningsoefeningen, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Herkennen van emotionele reacties en patronen en daar bewuster mee omgaan. Ik werd elke keer positief verrast door de individuele support van mijn coach!”

Esther

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil