Nieuw! Maak kennis met MyDailyLifestyle's PMO Direct en de healthy selfie!Bekijk het filmpje!

Beter slapen

Effectiever en geconcentreerder werken, fitter en gezonder zijn, uitdagingen aan durven gaan en meer werkplezier ervaren. Wil jij dat ook? Verbeter dan je slaap! Slaap is het fundament van een gezonde leefstijl. Slecht slapen heeft invloed op voedingskeuzes, gewicht, beweegpatroon en stressniveau. Goed slapen heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, bloedwaardes, wilskracht en concentratieniveau. Met dit programma kan je je slaap verbeteren, ook met wisselende werktijden. Je wordt je bewust van het belang van slapen én door gerichte leefstijltips kan je beter in slaap komen, doorslapen en/of de kwaliteit van slaap verbeteren!

Wat levert het mij op?

Gezond Slapen is een enorm krachtig “medicijn” en het fundament van een gezonde leefstijl! Je leert welk effect de biologische klok heeft op het waak- slaapritme en welke leefstijlveranderingen je slaap kunnen verbeteren. Door enkele aanpassingen zal je beter slapen en je fitter voelen.

Je zal productiever en met meer plezier je werk doen. Ook zal je een verbetering in gezondheid, energie en kwaliteit van leven ervaren.
slapen-500x500.jpg

“Ik slaap met meer regelmaat. Niet extreem vroeg naar bed bij vroege diensten, voor de nachtdienst even een powernap, en na 4 uur ‘s nachts niet meer eten.”

Willem
Marjo_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Graag wil ik je helpen naar een welverdiende nachtrust waarin optimaal herstel zowel fysiek als mentaal weer mogelijk wordt gemaakt. Door samen te ontdekken waar jouw valkuilen zitten. Daarnaast ook het gedrag in de nacht en overdag te bekijken om zo de vicieuze cirkel te doorbreken. Het uiteindelijke doel is het vertrouwen in goed slapen weer terug te krijgen."

– Marjo, leefstijlcoach

Het programma

Duur

9 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere ontspanningsoefeningen, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Meer bewustzijn gekregen over de impact van slaap tekort, het niet zomaar kunnen aanvullen en de gevolgen op lange termijn. Ik ben meer gaan slapen en voel ik mij al fitter!”

Esther

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil