Nieuw! Ga naar de vitaliteitskalender voor dit najaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Klachten vermindering bij overgang

Tussen je 45ste en het 60ste levensjaar raak je in de overgang. Een greep uit de klachten waar je last van kunt krijgen zijn: hartkloppingen, gewrichtspijn, opvliegers, stemmingswisselingen, concentratieverlies, slaapproblemen en stress. Misschien herken je één of meerdere klachten waardoor je minder goed functioneert, zowel privé als op het werk. Het is belangrijk om te weten hoe je lichaam functioneert, welke veranderingen er plaatsvinden en hoe je daarmee om kunt gaan. Door veranderingen in leefstijl kunnen klachten voorkomen worden of verminderen. Hierdoor verloopt de overgang op een prettigere manier en kun je uiteindelijk krachtiger uit de overgang komen.

Wat levert het mij op?

Tijdens het programma zal je meer inzicht krijgen in wat de overgang is en welke processen er in je lichaam plaatsvinden. Door permanente veranderingen verminderen klachten zoals opvliegers, vermoeidheid, en stemmingwisselingen je gaat weer lekkerder in je vel zitten.

Door goed voor jezelf te zorgen, zal je fijner door de overgang gaan. Je gaat dan van klacht naar kracht!
overgang-500x500.jpg

“Fijn ook om problemen te kunnen bespreken, uit de taboe sfeer te halen en oplossingen te zoeken. De ademhalingsoefeningen hebben erg geholpen.”

Saskia
Natalia_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Vrouwen informeren zodat zij begrijpen wat er gebeurt tijdens de overgang en welke gevolgen dat heeft voor lichaam en geest, dat vind ik belangrijk. Daarnaast bied ik graag een luisterend oor en motiveer ik vrouwen om leefstijlaanpassingen te maken zodat klachten verminderen. Mijn doel is dat vrouwen hun lichaam omarmen en het vertrouwen hebben dat zij mentaal en fysiek krachtiger uit de overgang kunnen komen." 

– Natalia, leefstijlcoach

Het programma

Duur

Verschillende modules van 4 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere gezonde recepten, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Ik heb bruikbare handvatten gekregen om mijn beweging aan te passen, zoals een sport te zoeken waarbij balans en spierversterkende oefeningen de basis is.”

Judith

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil