Nieuw voor 2024! Ga naar de vitaliteitskalender voor het voorjaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Leefstijl voor vrouwen 45+

Tussen je 45e en het 60e levensjaar raak je in de overgang. Het kan zijn dat je klachten ervaart die gerelateerd zijn aan de overgang, zoals hartkloppingen, gewrichtspijn, opvliegers, stemmingswisselingen, concentratieverlies of slaapproblemen. Ook kunnen er veranderingen optreden die te maken hebben met de levensfase waarin je je bevindt, zoals puberende kinderen, mantelzorgtaken of een hoge werkdruk. Dit zijn allemaal situaties die invloed kunnen hebben op jouw leefstijl.

Wat levert het mij op?

In eerste instantie worden jouw doelstellingen voor het programma en eventuele klachten in kaart gebracht. Het programma is opgebouwd uit modules van elk 4 weken. Er zijn vier verschillende modules beschikbaar: voeding, lichaamsbeweging, slaap en mentaal welzijn. Je kunt kiezen welke module(s) voor jou passend zijn.

Samen met jouw coach onderzoek je welke aanpassingen er mogelijk zijn in jouw leefstijl om jouw klachten te verminderen en/of je fitter te voelen. Het is van belang om te begrijpen hoe jouw lichaam functioneert, welke veranderingen er optreden en hoe je hiermee om kunt gaan. Jouw coach zal je gedurende dit traject ondersteunen, zodat je de overgang en deze levensfase op een meer comfortabele manier doorloopt en sterker in je schoenen staat.

overgang-500x500.jpg

“Fijn ook om problemen te kunnen bespreken, uit de taboe sfeer te halen en oplossingen te zoeken. De ademhalingsoefeningen hebben erg geholpen.”

Saskia
Natalia_500x500.jpg

Jouw persoonlijke coach

"Vrouwen informeren zodat zij begrijpen wat er gebeurt tijdens de overgang en welke gevolgen dat heeft voor lichaam en geest, dat vind ik belangrijk. Daarnaast bied ik graag een luisterend oor en motiveer ik vrouwen om leefstijlaanpassingen te maken zodat klachten verminderen. Mijn doel is dat vrouwen hun lichaam omarmen en het vertrouwen hebben dat zij mentaal en fysiek krachtiger uit de overgang kunnen komen." 

– Natalia, leefstijlcoach

Het programma

Duur

Verschillende modules van 4 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Face-to-face of videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere gezonde recepten, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

“Ik heb bruikbare handvatten gekregen om mijn beweging aan te passen, zoals een sport te zoeken waarbij balans en spierversterkende oefeningen de basis is.”

Judith

Andere persoonlijke coaching programma's

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil