BUDGETCOACHING: FINANCIEEL IN BALANS

Met de huidige omstandigheden stijgt het aantal Nederlanders met geldzorgen. Daarom is het een goed om wijzer te worden in geldzaken.

In dit programma helpt de budgetcoach jou om meer inzicht in je financiële situatie te krijgen. In een vertrouwelijke setting, ga je in gesprek en leer je slimmer besparen en een budget op te stellen.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Tijdens dit programma wordt je persoonlijk begeleid om jouw bewustzijn en kennis over gezonde gewoontes rond geld aan te leren. Onze coaches hebben jarenlange ervaring om op een milde manier, confronterende problemen aan te pakken. Met de tips en tools van de budgetcoach kan jij aan de slag om de inkomsten zo mogelijk te verhogen en de uitgaven te beperken. Dit alles met als doel om weer inzicht te krijgen in het eigen inkomsten en uitgaven patroon. Ook wordt er stil gestaan bij de invloed van je opvoeding op je huidige uitgavenpatroon.  

budget-coaching.jpg
20221111_1437281.jpg

JOUW PERSOONLIJKE COACH

''Mijn begeleiding richt zich op het verminderen van geldzorgen. Mijn doel is om evenwicht te brengen in je inkomsten en uitgaven, maar ook het op orde krijgen van je financiën.''

– Melenie, budgetcoach

HET PROGRAMMA

Duur

6 weken

Begeleiding

Persoonlijke coach die 24/7 klaarstaat

Contact

Videogesprekken én online

App

Toegang tot de app met onder andere, tips en artikelen

app-site.png

Ontvang de brochure en/of meld je aan

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Invalid Input

Andere persoonlijke coaching programma's

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil