Inspiratiesessies, juist nu!

Wilt u uw medewerkers stimuleren om zelf aan de slag te gaan met hun leefstijl? In een korte tijd inspireren onze coaches uw medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen.  U kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals voeding, bewegen of ontspannen. De thema’s worden op een praktische manier toegelicht om bewustwording te creëren. Zo raken de medewerkers op een luchtige manier geïnspireerd. De inspiratiesessies duren 30 minuten en zijn geschikt voor het maximaal van 50 medewerkers. De sessies bieden we aan fysiek op locatie, of online via webinar.

In deze tijd met veel thuiswerkende medewerkers is een Inspiratiesessie via webinar een goede manier om de medewerkers te bereiken en motiveren. De webinar wordt vanuit onze studio in Maarssen gegeven en wordt verzorgd door twee personen – de coach die de webinar geeft en een assistent die ervoor zorgt dat alles achter de schermen goed verloopt. Zo bent u verzekerd van een professioneel, interactief en soepel lopend webinar voor jullie medewerkers.

Bekijk het filmpje voor een korte indruk van onze Inspiratiesessie Gezonde voeding geeft energie!

Inspiratiesessie mentaal: Krachttraining voor je brein

Medewerkers worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met hun mentale vitaliteit. Tijdens deze sessie doet de groep leuke en ludieke oefeningen in de vorm van brein “teasers” om inzicht te geven in hoe je brein werkt. Daarnaast worden er een aantal korte ontspanningsoefeningen gedaan die de medewerker op elk moment, tijdens de (werk)dag, kan doen. De inspiratiesessie wordt gegeven door een ervaren mentalcoach. 

Inspiratiesessie voeding: Gezonde voeding geeft energie!

Een hoog energielevel voor, tijdens én na je werk. Hoe kan voeding je hierbij helpen? In deze inspiratiesessie gaan wij door middel van een quiz met stellingen in op voeding die energie geeft en waarom. Feiten worden benoemd en fabels ontkracht. Wat doet suiker met je energielevel? Welke producten kan je het beste nemen om alert te blijven? Waarom zijn vezels belangrijk? Na deze korte sessie kunnen uw medewerkers hun voeding op een dusdanige manier aanpassen zodat zij de gehele dag door alert, geconcentreerd en energiek blijven!

Inspiratiesessie beweging: Beweeg ik voldoende?

Deze inspiratiesessie begint met een korte conditietest die iedereen kan doen. Binnen twee minuten hebben de medewerkers inzicht in hun eigen conditie. Hoeveel beweging is voldoende en hoe voeg je dit dagelijks toe? Onze coach legt de vier onderdelen van de beweegrichtlijn uit en laat zien hoe je deze richtlijnen kan toepassen. Balansoefening tijdens het tandenpoetsen? Een vitale houding op het werk? Door een aantal oefeningen die makkelijk overal gedaan kunnen worden komen de deelnemers komen in actie. Zo voelen ze zich snel fitter en wordt de conditie verbeterd.

Inspiratiesessie leefstijl: Ben ik in balans?

De medewerker wordt getriggerd om na te denken hoe hij er fysiek en mentaal voorstaat. Op een interactieve wijze neemt hij zijn voeding, ontspanning en slaap onder de loep. Er wordt getoetst of de medewerker wel voldoende beweegt en hij doet een korte conditietest. Met brein “teasers” ervaart de medewerker het belang van focussen en met korte ontspanningsoefeningen gaan we in op de mentale vitaliteit. Kortom, een bruisende sessie waarbij de medewerker inzicht krijgt in de vraag: Ben ik in balans?

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil