Energizers voor meer plezier en energie bij thuiswerken!

Als je dag in dag uit thuiswerkt, dan ga je de energie die je van je collega’s krijgt missen. Ook bewegen de meeste mensen minder, zitten vaak te lang achter hun beeldscherm, staan altijd ‘aan’ en kunnen moeilijk ontspannen. Bied je medewerkers de gelegenheid zichzelf op te laden tijdens korte energisers. Voor fitheid, verbondenheid, ontspanning en daardoor meer werkplezier!

Energizer: In beweging

Zittend werken verlaagt het energieniveau. De afwisseling tussen zitten én bewegen is de ideale combinatie. In deze inspirerende sessies werken we met weekthema’s. Iedere week staat er een andere vorm van bewegen centraal. Zoals een ‘workout’ voor rekken en strekken, lenigheid, balans, kracht of cardio. De sessies zijn makkelijk te volgen en uit te voeren op de werkplek, zowel thuis als elders. Het is geschikt voor iedereen, want bewegen kan op het eigen niveau en sportkleding is niet nodig. Ook wordt er met elkaar een challenge afgesproken zodat iedereen gestimuleerd wordt ook naast de sessies aan de slag te gaan.

Pijnlijke schouders, nek en rug zullen tot het verleden behoren. Doordat lichaam en geest worden geactiveerd zullen je medewerkers zich fit en vitaal voelen.

energizer.jpg
_dsc5373-3.jpg

Energizer: Ontspannen

Meer energie door ontspannen, dat kan! Voor velen herkenbaar: van de ene in de andere video call, vaak met meerdere mensen, kost veel meer energie dan fysiek collega’s zien en spreken. Thuiswerken maakt ook dat er minder afleiding is, of juist teveel, waardoor we maar ‘doorgaan’. Ontspannen lukt niet én we gunnen ons ook de tijd daarvoor niet. Gevolg is dat medewerkers weinig fut en energie hebben om het werk enthousiast en bevlogen aan te pakken. Door deze inspirerende sessies met een ervaren trainer krijgen je medewerkers nieuwe energie en gaan zij meer innerlijke rust ervaren. Oefeningen die aan bod komen zijn: Bodyscan, 3 minuten adempauze, de adem als anker, aandacht voor grenzen en yoga oefeningen. Door het oefenen tijdens deze sessies leren de deelnemers hoe het brein en het lichaam te ontspannen en weer op te laden. Een uitstekende manier om de dag mee te beginnen of mee te eindigen, zodat medewerkers goed kunnen schakelen tussen werk- en privétijd.

Hoe werkt het?

Wij bieden een pakket van 4 weken met 2x per week een energiser van 15 minuten, volledig online. Je maakt zelf de keuze voor het tijdstip:

  • Als dag start of einde dag
  • Als koffie- of lunchbreak
Je kunt het per afdeling inzetten of voor het hele bedrijf.

Energizers inzetten of meer informatie?

Wil je de energizers inzetten voor je organizatie of wil je meer weten? Neem contact op met Annejet van Essen, Vitaliteitsadviseur op 0346-286240 of 0621143779 of stuur een e-mail naar annejet@mydailylifestyle.com.


 

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil