Nieuwe 'healthy selfie' app


als onderdeel van onze persoonlijke coachingprogramma's

Om je medewerkers nog meer te motiveren, bieden wij bij alle programma's onze geavanceerde app met 'healthy selfie'. Onze 'healthy selfie' app stelt werknemers in staat om moeiteloos inzicht in hun gezondheid te krijgen, waardoor het bijhouden hiervan gemakkelijk, boeiend én leuk wordt.

Via de app worden de vitale functies gemeten via een eenvoudige gezichtsscan. We meten hartslag, ademhalingssnelheid, hartslagvariabiliteit, bloeddruk, mentale stress en meer. Allemaal belangrijke metingen zodat je medewerker weet waar die nu staat en de progressie gedurende het gehele programma kan zien. Daarnaast is er ook een algemene welzijnsscore. Fijn wanneer deze omhoog gaat tijdens het programma!

overzicht.pngDe metingen zijn ook zichtbaar voor de persoonlijke coach, zodat zij samen met de medewerker de doelen kunnen bepalen, de voortgang kunnen zien en de coaching daarop kunnen richten gedurende het programma.


De 'healthy selfie' is mogelijk als onderdeel van elk programma, waarbij het leuk en leerzaam is om je gezondheid te meten en je progressie te zien. De healthy-selfie metingen zijn een belangrijke aanvulling op de bestaande metingen die al worden gedaan.

Wil je medewerker afvallen en fitter worden? Dan zijn bloeddruk, cardiale belasting en het risico voor hart- en vaatziekten belangrijke metingen naast de gewone metingen zoals gewicht, body mass index, vetpercentage en cholesterol. Heeft je medewerker last van stressklachten? Dan zijn de mentale stressindex, de ademhalingssnelheid en hartslagvariabiliteit belangrijke aanvullingen op de 2-dimensionale klachtenvragenlijst. Allemaal om meer inzicht te geven voor de medewerker en de coach, voor een beter resultaat.

welzijnsscore.pngWil je de 'healthy selfie' app inzetten voor de persoonlijke coachingprogramma's voor jou medewerkers?
Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil