Persoonlijke leefstijlcoaching

Uw medewerkers fitter en vitaler? Een gezonder gewicht? Minder stress? Een betere balans? Stoppen met roken?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons worden uw medewerkers persoonlijk begeleid door een professionele leefstijlcoach om hun doelen te behalen. Afvallen met een blijvend resultaat? Meer bewegen om fitter te zijn? Positiever denken en beter omgaan met stress? Ons motto is "Kleine aanpassingen, groot verschil". Een gezondere leefstijl door kleine aanpassingen die gemakkelijk een leven lang vol te houden zijn.

 

Uw doelen zijn onze doel

Ons doel is uw doelen voor uw bedrijf en uw medewerkers te realiseren en te behouden. Daarom besteden wij veel tijd vooraf aan het maken van een effectief communicatie plan die past bij uw organistie en uw medewerkers. Wij hebben veel ervaring met verschillende doelgroepen in vele sectoren. Wij weten dat wat werkt voor de ene organisatie niet per se werkt voor de ander. Door onze best practices kunnen we samen met u een effectief plan maken zodat u zeker kunt zijn van de resultaten.

 

Een programma dat bij uw medewerkers past

Wij beiden een scala aan programma's en evenementen waarvan u kunt kiezen welke het beste bij uw organisatie past. Is uw organizatie in een bewustwordingsfase of bent u klaar voor actie? Zoekt u preventieve interventies of wilt u iets leuks en ludieks om een gezonde leefstijl te bevorderen bij al uw medewerkers? Heeft u curatieve interventies nodig voor medewerkers die vaak verzuimen? Wij bieden programma's, evenementen, workshops en apps, online met telefonisch of face-to-face contact. Daarnaast hebben wij speciale programma's en evenementen voor ploegendienst medewerkers en voor chauffeurs omdat een gezonde leefstijl moeilijker te handhaven is voor deze doelgroepen. Kijk onder menu "Ons aanbod" voor meer informatie. Mocht uw een programma of evenement op maat wensen, komen wij graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Onze coaches: ervaren leefstijlcoaches

Afhankelijk van het programma dat u kiest, worden uw medewerkers begeleid door een professionele diëtist, sportcoach, mindfulness trainer of stoppen met roken coach. Kijk bij de coaches voor een kennismaking met onze professionals.

 

Wij beloven u:

  • Persoonlijke en motiverende begeleiding door professionele coaches, zowel online als telefonisch en face-to-face.
  • Advies en coaching op maat, waarmee we rekening houden met de wensen en doelen van elke medewerker.
  • Een leuke, ludieke en innovatieve aanpak.
  • Een evenement of programma dat bij uw budget past. Vaak zijn er vergoedingsmogelijkheden vanuit uw zorgverzekeraar. Vraag ons ook hier om advies.