Leefstijltrainingen op maat

Wilt u dat uw medewerkers zich fitter voelen en beter presteren op het werk? MyDailylifestyle biedt interactieve leefstijltrainingen op maat. Deze worden afgestemd op de groep en sluiten aan op hun dagelijkse praktijk. Uw medewerkers krijgen inzicht in hun leefstijl en handvatten voor een gezondere leefstijl.

Adviezen zijn haalbaar en direct in de praktijk toepasbaar.

Code 95 Leefstijltrainingen

Voor chauffeurs (7 uur)

Vitale medewerkers verhogen de duurzame inzetbaarheid, de arbeidsproductiviteit en verlaagd verzuim. MyDailyLifestyle biedt een drietal Code 95 leefstijltrainingen aan. Deze interactieve trainingen van een dag bevatten belangrijke thema's zoals: voeding, beweging, stress, slapen, roken en alcohol.

Wij reiken de werknemer handvatten aan waardoor zij met kleine aanpassingen hun gezondheid en vitaliteit naar een hoger niveau kunnen tillen. Onrealistische doelen en ingewikkelde adviezen zijn moeilijk in het dagelijkse leven in te passen. Wij doen daarom bewustwordingsactiviteiten met uw medewerkers en geven praktische tips. Daardoor kunnen zij stap voor stap hun duurzame inzetbaarheid en welbevinden verbeteren.

Vraag de Code 95 Leefstijltraining brochure aan

Sectorspecifieke trainingen

Wij begrijpen als geen ander dat iedere sector zijn eigen eisen stelt aan trainingen. Wij maken graag een training op maat die perfect aansluit op uw behoeften en die van uw medewerkers. Zo hebben wij speciale leefstijltrainingen ontwikkeld voor ploegendienst- en storingsdienstmedewerkers, en voor de transportsector.

Wilt u een leefstijltraining op maat voor uw medewerkers?
Wij gaan graag met u in gesprek over de invulling daarvan.