Vitaliteits-app

De Vitaliteits-app motiveert en stimuleert uw medewerker om gezonder te leven, elke dag, op elke locatie. Ons motto is "Kleine aanpassingen, groot verschil". Door middel van de app stimuleren wij het bewustzijn van uw medewerkers over hun leefstijl en individueel, of samen met collega's, gezond(er) te leven. De Vitaliteits-app van MyDailyLifestyle is geschikt voor al uw medewerkers.


Met een gezonde leefstijl bedoelen we gezond eten, niet roken, matig gebruik van alcohol, voldoende bewegen en voldoende ontspannen. Al deze thema’s zijn in de app verwerkt met de nadruk op gezond eten en voldoende bewegen. Via de app krijgt elke medewerker zijn eigen persoonlijk profiel en grafieken die hij of zij met andere medewerkers kan delen. De Beweeg-game stimuleert om meer te bewegen en er zijn honderden gezonde recepten die zij kunnen raadplegen. Via social networking kunnen de medewerkers in contact met elkaar komen om elkaar te stimuleren en ideeën uit te wisselen.

De Beweeg-game is een speelse manier om de medewerkers in beweging te brengen

Wanneer de medewerker een activiteit heeft uitgevoerd, zoals wandelen of fietsen, dan kan dat in de game worden ingevuld. Afhankelijk van de intensiteit en de duur van de activiteit, worden er een aantal hartjes verdiend. De bedoeling is, om zoveel mogelijk hartjes te verzamelen. Om mensen te motiveren is het aantrekkelijk om een winnaar te hebben, die een (kleine) prijs ontvangt. De prijzen kunnen iets zijn in het thema van gezonde leefstijl, zoals een bon voor sportkleding of een boek over gezonde voeding.

De Beweeg-game kan gespeeld worden via de MyDailyLifestyle website en de app. Via de app kunnen mensen gemakkelijk hun dagelijks beweging in vullen. Via de website kunnen ze meer doen, bijvoorbeeld hun persoonlijke beweeg grafieken zien.

De game kan zowel individueel als in een groep worden gespeeld. In groepsverband spelen de medewerkers tegen elkaar. Meerdere groepen die tegen elkaar spelen is ook mogelijk. De Beweeg-game kan per week, per maand of voor een specifieke tijd gespeeld worden, al dan niet gekoppeld aan een beweeg challenge.

De beweeg game kan worden ter motivatie ondersteund worden door een sportcoach. Elke deelnemer krijgt dan zijn persoonlijke sportcoach waarbij zij telefonisch- en online contact kunnen hebben.

De app is een combinatie van een smartphone applicatie (Android, Apple en tablet) en een uitgebreide cloud based web service. Elke medewerker meldt zich eerst aan via de website en daarna mag hij de web service gebruiken en de app downloaden van de App Store of Google Play.

Home screen app ciabattapizza Beweeg-game

Vitaliteits app brochure aanvragen

Beweeg game brochure aanvragen