Nieuw! Ga naar de vitaliteitskalender voor dit voorjaar en plan jouw evenement!Ga naar de kalender

Health checks & stands

Zijn jullie een (virtuele) gezondheidsevenement, wellnessweek of vitaliteitsplein aan het plannen voor jullie bedrijf? Wil je dat uw medewerkers zich beter bewust worden van een gezonde leefstijl en de inzetbaarheid van jouw medewerkers in kaart brengen? Wij helpen je hier graag bij.

Wij bieden speeddates, workshops, webinars, rondetafelgesprekken, health checks, en bewustwordingstools om een gezonde leefstijl binnen jouw organisatie op de kaart te zetten. We kunnen ook een compleet (virtueel) evenement voor jouw bedrijf organiseren.

Wij bespreken graag met jouw welke opties het beste passen bij jouw doelen, jouw organisatie en uw medewerkers.

Meten is weten stand

Op locatie Een halve of hele dag ± 15 medewerkers per uur Leefstijlcoach

Medewerkers vinden het leuk en verhelderend om getest of gemeten te worden, het inspireert ze in actie te komen! De metingen geven inzicht in de gezondheid en de risico’s van je medewerkers. Een win-win situatie dus. Laat onze leefstijlcoach(es) je medewerkers meten bij onze "Meten is Weten!" stand bij u op locatie.

Elke medewerker krijgt een persoonlijk rapport met uitleg. Met de leefstijl thermometer geeft de leefstijlcoach voorlichting en uitleg om betere keuzes te maken. Met deze nuttige tips en advies kunnen jouw medewerkers makkelijk hun leefstijl aan te passen om gezonder te worden.

Wij meten: Lichaamsgewicht, Body Mass Index (BMI), vetpercentage, viscerale vetwaarde (buikvet), spiermassa, basaal metabolisme (ruststofwisseling) en de metabolische leeftijd – een aanrader!

Speeddaten met een coach

Op locatie of online Een halve of hele dag (12-24 dates) 20 minuten per gesprek Leefstijlcoach, Mentalcoach of Diëtist

Fysiek en mentaal welzijn heeft een grote invloed op de gezondheid van je medewerkers op de korte- en lange termijn. Tijdens het speeddaten met een coach kunnen medewerkers vragen stellen over voeding, slaap, leefstijl en/of mentaal welbevinden. Vragen worden op een praktische manier beantwoord en er worden haalbare adviezen gegeven.

Afhankelijk van wat je je medewerkers wilt aanbieden, kun je voor het speeddaten kiezen uit een leefstijlcoach, mentalcoach en/of diëtist. Je kunt ervoor kiezen om één coach aan te bieden of meerdere coaches, ieder met een eigen specialisatie.

Test je stress stand

Op locatie Een halve of hele dag ± 15 medewerkers per uur Mentalcoach

De Test je Stress stand biedt de mogelijkheid om stress en werkdruk op een laagdrempelige manier te meten en bespreekbaar te maken. Met behulp van eye-openers en gesprekskaartjes gaan je medewerkers op een praktische manier zelf aan de slag met stress.Op deze wijze leiden kleine aanpassing tot een groot verschil.

Door middel van een biodot kan elke medewerker zijn/haar stressniveau meten. Met een korte online test kunnen de medewerkers hun werkdruk en herstelbehoefte verder meten. Is de medewerker in staat om het werk te doen wat gevraagd wordt? Kan de medewerker voldoende herstellen na het werk? Dit zijn belangrijke vragen om klachten te voorkomen. Na het invullen van de test, kan de medewerker de uitslag met de mentalcoach bespreken.

health-checks-op-maat.jpg

Health checks op maat

Onze health checks zijn een eenvoudige manier om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers te meten. Mensen vinden het leuk en verhelderend om getest en gemeten te worden. Zij worden zich bewust van hun eigen gezondheid en het is laagdrempeliger dan een periodiek medisch onderzoek (PMO). De leefstijlcoaches zorgen voor een ontspannen sfeer door een “Fitplein” in te richten waar de medewerkers gemeten worden. In het gesprek met de leefstijlcoaches, motiveren zij medewerkers om bewuster om te gaan met hun gezondheid waardoor zij fitter en energieker worden. De health check kan uit verschillende fysieke en online onderdelen bestaan. Aan jou de keuze welke je wilt combineren.

Naar aanleiding van de resultaten kan er een gesprek plaatsvinden tussen uw medewerker en een leefstijlcoach. Samen bespreken zij de uitslagen van de health check en wat dit op de lange termijn voor de medewerker betekent. Vervolgens kan de medewerker een persoonlijke coaching programma volgen om daadwerkelijk de leefstijl te veranderen.

Op locatie
 Een halve of hele dag

Wij testen jouw medewerkers op:
Glucose
Cholesterol
Bloeddruk
Conditie
Viscerale vetwaarde
Metabolische leeftijd – een aanrader!
Andere tests mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang de brochure en/of vraag ons contact op te nemen

Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Organisatie
Vul a.u.b. uw organisatie in

Email
Vul a.u.b. uw emailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Contact
Invalid Input

Ik ontvang graag de volgende brochure(s)
Invalid Input

Invalid Input

Een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

MyDailyLifestyle is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering betekent dat wij een kwaliteits­management­systeem (QMS) hebben om een hoge klanttevredenheid te leveren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Kleine aanpassingen, groot verschil